בלוג הנמל

לחם סודה
מגזין הנמל

תחליף סודה לשתייה

תחליף סודה לשתייה: מדריך אפיה מקיף בעולם הקולינרי המודרני, סודה לשתייה (ביקרבונט נתרן) נחשבת למרכיב יסוד במטבח. מרכיב זה, שהפך לחלק בלתי נפרד מהמטבח המסורתי

קרא עוד »
עוגת יום הולדת בטעם של פעם
מגזין הנמל

איך מוצאים מוצרי אפייה מתאימים?

איך מוצאים מוצרי אפייה מתאימים? כשמדובר באפייה, בחירת המוצרים המתאימים יכולה להיות ההבדל בין הצלחה לבין אכזבה. מוצרים לאפייה משפיעים באופן משמעותי על הטעם, המרקם

קרא עוד »
היתרונות של חד פעמיים
מגזין הנמל

היתרונות של כלים חד פעמיים

היתרונות של כלים חד פעמיים כלים חד פעמיים הפכו לחלק בלתי נפרד מחיי היומיום שלנו, בין אם מדובר באירועים גדולים, מסיבות קטנות או אפילו בשימוש

קרא עוד »
דילוג לתוכן