קוקילידה צ’אנקי מאנקי תוצרת בית

מרכיבים לתבנית אינגליש:

בסיס:

  • 8 עוגיות פתיבר שוקו
  • 500 מ”ל (1 מיכל גדול) שמנת מתוקה
  • 160 מ”ל (2/3 כוס) חלב מרוכז “הנמל”
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 בננה בשלה, מעוכה
  • תבנית אינגליש קייק “הנמל”
  • נייר אפייה מלבני לאינגליש קייק הנמל

תוספות:

  • 1 בננה, חתוכה לקוביות קטנות
  • 150 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס / צ’יפס
  • ½ כוס אגוזי מלך, קצוצים גס

אופן הכנה:

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה של הנמל.
  2. שמים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז והבננה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת קרמית אחידה וסמיכה. מקפלים פנימה את התוספות.
  4. שמים בתחתית התבנית 4 עוגיות פתיבר. יוצקים מעל את מסת הגלידה ומיישרים. מכסים ע”י 4 עוגיות נוספות.
  5. מניילנים ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות. עדיף לילה שלם.
  6. מוציאים מהתבנית, חותכים בתפר בין העוגיות לקוקילידות אישיות ומגישים מיד.
דילוג לתוכן