קוקילידה צ’אנקי מאנקי תוצרת בית
מרכיבים לתבנית אינגליש:
בסיס:
- 8 עוגיות פתיבר שוקו
- 500 מ”ל (1 מיכל גדול) שמנת מתוקה
- 160 מ”ל (2/3 כוס) חלב מרוכז “הנמל”
- 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 1 בננה בשלה, מעוכה
- תבנית אינגליש קייק “הנמל”
- נייר אפייה מלבני לאינגליש קייק הנמל
תוספות:
- 1 בננה, חתוכה לקוביות קטנות
- 150 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס / צ’יפס
- ½ כוס אגוזי מלך, קצוצים גס
אופן הכנה:
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה של הנמל.
- שמים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה.
- מוסיפים את החלב המרוכז והבננה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת קרמית אחידה וסמיכה. מקפלים פנימה את התוספות.
- שמים בתחתית התבנית 4 עוגיות פתיבר. יוצקים מעל את מסת הגלידה ומיישרים. מכסים ע”י 4 עוגיות נוספות.
- מניילנים ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות. עדיף לילה שלם.
- מוציאים מהתבנית, חותכים בתפר בין העוגיות לקוקילידות אישיות ומגישים מיד.