קציצות כרובית מהירות / נעמה פלד

מוצר: פירורי לחם רגיל, נייר אפיה עגול

חומרים:

2  ראשי כרובית בינוניים

1 כוס גבינת פטה מפוררת

½ כוס מוצרלה

2 כוסות פירורי לחם

4  ביצים

מלח, פלפל

½ כפית כורכום

הגשה:
יוגורט

אופן הכנה:

  1. “קוטפים” את פרחי הכרובית מהגזע 
  2. מרתיחים מים בסיר גדול. מבשלים את פרחי הכרובית עד שהם רכים אבל לא נמעכים. מצננים.
  3. קוצצים בעזרת סכין את פרחי הכרובית לחתיכות של ס”מ בערך.
  4. מערבבים בקערה גדולה את פרחי הכרובית, את הביצים, את הגבינות ואת פירורי הלחם, הכורכום, המלח והפלפל. 
  5. מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות ומטגנים משני הצדדים.
  6. להגשה:  יוגורט .
הקפצה : 
2 כרובית שלמות לאחר בישול וקרות  .
הקציצות מוכנות.
דילוג לתוכן