קציצות כרובית מהירות / נעמה פלד
מוצר: פירורי לחם רגיל, נייר אפיה עגול
חומרים:
2 ראשי כרובית בינוניים
1 כוס גבינת פטה מפוררת
½ כוס מוצרלה
2 כוסות פירורי לחם
4 ביצים
מלח, פלפל
½ כפית כורכום
הגשה:
יוגורט
אופן הכנה:
- “קוטפים” את פרחי הכרובית מהגזע
- מרתיחים מים בסיר גדול. מבשלים את פרחי הכרובית עד שהם רכים אבל לא נמעכים. מצננים.
- קוצצים בעזרת סכין את פרחי הכרובית לחתיכות של ס”מ בערך.
- מערבבים בקערה גדולה את פרחי הכרובית, את הביצים, את הגבינות ואת פירורי הלחם, הכורכום, המלח והפלפל.
- מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות ומטגנים משני הצדדים.
- להגשה: יוגורט .
הקפצה :
2 כרובית שלמות לאחר בישול וקרות .
הקציצות מוכנות.